Back to top
Image Alt

Uneix-te!

Propaga la consciència ambiental creativa!

Drap-Art és una asociació sense ànim de lucre, una plataforma per a artistes que desitgen contribuir a un futur més sostenible. En Drap-Art ajudem al planeta alhora que promocionem la creació artística. Estimulem la creativitat i connectem persones de diferents entorns socials a través dels diversos esdeveniments i activitats que realitzem durant tot l’any. El reciclatge creatiu és una eina par recolzar la transformació en l’art, la societat y el medi ambient. Ajuda’ns a canviar el món i revolucionar l’art. Agraïm qualsevol tipus de col·laboració par als nostres esdeveniments i donem la benvinguda a qui vulgui ser voluntari/a.

Amiga/Amic

Quota anual 10€

Rep informació específica del món de l’art mediambiental sobre projectes i ofertes especials en el context de l’art i el medi ambient. A més, rep el catàleg del Festival anual de regal amb l’enviament inclòs (Europa).

Soci/a

Quota anual 35€

Participa en esdeveniments com el mercat, exposicions i altres activitats reservades als membres. Rep ofertes, descomptes especials en activitats del festival, a la botiga online i a la nostra botiga-galeria i rep el catàleg (enviament inclòs a Europa).

Voluntari/a

Ajuda en l’organització esdeveniments, en el muntatge d’exposicions, entra en contacte amb els nostres artistes, activa’t a favor del medi ambient en les nostres neteges de platges i muntanyes, coneix el festival per dins, atén als nostres públics. Posa en pràctica les teves habilitats creatives!

Pràctiques

Realitza les teves pràctiques amb Drap-Art en l’àmbit de la gestió cultural, posa en pràctica els teus coneixements en el desenvolupament d’esdeveniments i activitats, en les exposicions d’art i el festival.

Si no has trobat la manera de col·laborar en els anteriors punts, fes nos una suggerencia del que podries contribuir o fes una donació clicant aquí i ens ajudaràs a recolzar joves artistes que difonen la consciència ambiental d’una manera creativa.

Si sents que la teva empresa o organització està en sintonia amb els valors de Drap-Art i vols contribuir a enfortir el moviment de l’art sostenible i creus que la teva presència en una de les nostres activitats culturals, esdeveniments, exposicions o festival poden tenir un benefici mutu, posa’t en contacte amb nosaltres amb les teves idees i propostes!

Treballa amb nosaltres

Actualment no disposem d’una oferta laboral.

Pots enviar-nos la teva candidatura espontània i cv per poder considerar el teu perfil en vacants futures o per començar a col·laborar com a voluntari/a.

Apuntat al nostre Newsletter