Back to top

El nostre equip

Consell administratiu 

TTanja Grass, Presidenta
Omar Iván Araújo, Vicepresident
Irene Gutiérrez Torres, Secretària
Christian Konn Corredoira, Tresorer

Equip de treball 

Tanja Grass, Direcció i comissariats
Maria Paz Marciano, Production Manager
Allegra Esclapon, Coordinadora d’artistes

Colaboradors

Jasmin Waschl, Art consultant and curator
Betty Bigas, Joan Abelló, Robert Kaltenhäuser, Curators
Merche Gallego (Atelier Comunicación), Press
Consuelo Bautista, Photography
Xavier Agut, Webmaster

Nora Mohr, Graphic design & web
Sabina Pringle, Legal advice

Comisaris
Drap-Art’21

Joan Abelló
Tanja Grass
Betty Bigas
Jasmin Waschl
Robert Kaltenhäuser
Bert van Zetten
Savina Tarsitano

Equip de traball

Tanja Grass

Llicenciada en filologia alemanya, anglesa i espanyola per la Universitat de Colònia, Alemanya, i traductora i intèrpret consecutiva, diplomada per la UAB. Va créixer a Formentera, filla d’un pintor i una historiadora de l’art, neboda, cosina i neboda neta de pintors i escultors, envoltada d’artistes i intel·lectuals.
Ha estat activa en el món cultural de Barcelona durant més de 30 anys. Com a intèrpret en el món empresarial i de la política, com a traductora en el món editorial i dels còmics i com a gestora cultural i comissària al món de l’art.
Participa en l’efervescència underground dels anys 90 a Barcelona, col·laborant en l’organització d’esdeveniments com Palepoesia Urbana de Poble, col·laborant amb Accidents Polipoètics, Oscar Abril Ascaso, les germanes Buixó, Joan Casellas, etc.
El 1995 va fundar l’associació Drap-Art, amb 14 socis més, i des de llavors s’ha encarregat de la seva gestió, la direcció del Festival Internacional d’Art i Sostenibilitat de Catalunya i comissariat de moltes de les seves exposicions. A més, es dedica a la conservació,
catalogació i exposició del patrimoni artístic-arquitectònic de la seva família, comissariant, entre altres, les retrospectives de l’obra del seu pare, Hans Grass.

Allegra Esclapon

Allegra Esclapon neix a Viena al 1996, creix a Florència (Itàlia) i després va a Londres, del 2014 al 2018, per estudiar Disseny de Vestuari per Teatre y Cine.
Després de varies experiències com a dissenyadora, va a Barcelona per completar un Master en Art i gestió cultural.
A Drap-Art treballa com a coordinadora d’artistes ajudant de direcció. Valora la feina en equip, la col·laboració i la creativitat!

Mari Paz Marciano

Maria Paz Marciano neix a Lima al 1997. A Barcelona es forma com a ballarina professional de dansa contemporània al Institut del Teatre (2016) i després a Leeds, a VERVE (Northern School of Contemporary Dance Performance), on també completa el seu Master en Arts Escèniques.
És una artista independent, gestora i productora dels seus propis projectes, que giren nacional i internacionalment.
A Drap-Art ha trobat una família que comparteix els seus propis valors.