Back to top

Donacions

Ajudeu-nos a produir la Consciència Ambiental!

Som una associació sense afany de lucre que treballa per donar suport i proporcionar una plataforma per a artistes que volen contribuir a un futur més sostenible. Han decidit treballar en alguna cosa en la que creuen, volen posar el seu grà de sorra per un món millor, malgrat que no és tan fácil obtenir beneficis com en altres sectors. Volem ajudar-los a aconseguir el que es mereixen, ells i el nostre planeta.

Drap-Art estimula la creativitat i connecta a persones de diferents entorns socials a través dels nombrosos esdeveniments i activitats que ofereix no només durant els mesos d’exhibició sinó durant tot l’any. Aquestes activitats, com mercats, artistes que treballen en viu, tallers i conferències, estan organitzades a vegades per Drap-Art únicament, a vegades en col·laboració amb altres entitats i a vegades a petició.

Considerem que el reciclatge creatiu és una eina per donar suport a la transformació en l’art, la societat i el medi ambient.

Per poder oferir art, cultura i accions en favor d’un món més sostenible, just, igualitari i divers, gratuïtes i obertes a tothom, la vostra col·laboració és molt important, sigui comprant els nostres productes, fent un donatiu o associant-vos, sigui patrocinant les nostres activitats, cedint materials en espècie, aportant el vostre know how com a professionals o com a voluntàries i voluntaris. Quan més serem, més impacte tindrem i millor ens ho pasarem!

Fest te soci / sòcia!
Estem obertes a persones que volen convertir la nostra causa en la seva causa, per tant, si us plau uniu-vos a nosaltres, participeu en les nostres activitats com a artista, expositor, pensador, professional o visitant.

Simplement emplena el següent formulari. Quants més serem més força tindrem!

Contribueix!

Qualsevol contribució ens acosta un pas més a aconseguir els nostres objectius per un món més sostenible i tú també estaràs posant el teu gra de sorra per fer-lo possible! Sigui associant-te, col·laborant, fent un voluntariat, un donatiu o patrocinant….

Partners

Forma part de Drap-Art’21 Al Gòtic! Contacta amb nosaltres per descubrir les nostres oportunitats de patrocini i col·laboració, segur que hi ha una que encaixa amb les teves necesitats.

Uneix-te a la Drap-Art Family!

F O R M U L A R I

  Voluntari

  coming soon

  Amic

  coming soon

  Soci

  coming soon

  Patrocinador

  coming soon