Back to top
Image Alt

EXPOSICIONS

Descripció

Les exposicions de Drap-Art són pedagògiques, mostren com el que habitualment descartem pot convertir-se en un recurs de gran valor i fomenta el canvi d’hàbits dels visitants d’una forma lúdica.

Destaquen entre altres esdeveniments similars per la gran qualitat de les obres seleccionades. Pot incloure de 10 a 60 artistes i ocupar de 100 m² a 3000 m². Crea un pont entre generacions, incloent tant artistes destacats de provada trajectòria com talents nous i emergents.

Tracta temes de rellevància actual com el canvi climàtic, la contaminació plàstica, i la gestió de residus; inclou també aspectes socials com la migració i la desigualtat social així com qüestions socials i de gènere. Les obres d’art estan fetes principalment de materials reutilitzats que redueixen el malbaratament, en si mateixes. L’exposició és accessible a tota mena de persones, introduint nous públics al món de l’art i la cultura. El més gratificant de les nostres exposicions és que la gent s’en va amb un somriure als llavis.

Aspectes Claus

Selecció d'art innovador i sostenible

Artistes destacats

Nous valors

Creació de consciència

Inclusió social

Valors educatius

Transformació a través de l'art

Accessible a tots els públics

Captació de nous públics per a l'art i la cultura

Més propostes