Back to top

Artista del Mes – Norberto Fuentes

Comença la primavera amb un artista del mes extraordinari: Norberto Fuentes (Casp, 1955) amb una llarga trajectòria dedicat a la pintura i a la escultura, ens arriba des de Saragossa per fer-nos gaudir amb la seva interpretació escultòrica dels números prims.

Complexitat – a la recerca de l’ésser

“Maons de l’aritmètica, fil conductor de la teoria de números, àtoms de les matemàtiques…. etc. Jo mirava el 5, el 7, el 97, i no veia això. Vaig pensar en la representació. Si, el problema que tenia és que la manera de representar-los, que usem, a mi em tancava el camí?
L’os de Ishango, els cons sumeris i una quantitat de manera precioses de representar números eureka! hi ha altres maneres de mostrar el número vaig descobrir el Mediterrani! volta al principi.
Totes tenen un lloc comú, la unitat. Un ésser, un u i aquí està el codi d’interpretació de la meva manera de representar. L’ésser i el número. Les seves relacions i la Complexitat.
Per a mi és evident que els nombres primers són un model impecable per a establir la base de la realitat complexa que ens envolta. Són colossals, emocionants i molt molt artístics. M’encantaria que amb aquestes obres gaudeixin com jo fent-les, encara que només sigui una mica.”

 

Detalls de l’esdeveniment:
Data: dilluns, 8 de maig de 2024
Hora: 19.30h
Lloc: Carrer d’en Groc, 1