Back to top

Drap-Art es complau d’anunaciar l’exposició RE-ART realitzada per encàrrec de Casa SEAT

En un món cada cop més conscient de la necessitat de la sostenibilitat ambiental, ha sorgit un nou moviment artístic que aprofita el poder dels materials reciclats i reutilitzats. Aquest estiu, els aficionats a l’art de Barcelona tindran l’oportunitat de viure aquest enfocament innovador de l’art a la RE-ART: Exposició d’Art Sostenible (RE-ART: Exposició d’Art Sostenible) de CASA SEAT.

Inaugurada el 10 de juliol i fins al 7 de setembre, l’exposició RE-ART mostrarà el treball de 15 artistes sostenibles pioners que han fet de la recuperació, la reutilització i el reciclatge de materials la base ètica i estètica de la seva pràctica. Des de figures reconegudes com HA Schult i Modest Cuixart fins a talents emergents com 3-DKE, Àlex Cardona i Nourathar Studio, l’exposició presenta una varietat de perspectives artístiques unides per un compromís compartit de conscienciar sobre temes ambientals i socials.

“RE-ART no és només una exposició, sinó una experiència que convida els visitants a reconsiderar el valor dels materials rebutjats i l’impacte de les nostres accions diàries”, expliquen els organitzadors. En transformar els residus quotidians en obres d’art que provoquen la reflexió, aquests artistes sostenibles ens desafien a repensar la nostra relació amb els objectes que ens envolten i les conseqüències dels nostres patrons de consum.

Els visitants de l’espai CASA SEAT tindran l’oportunitat de submergir-se en el procés creatiu, descobrint com aquests artistes han aprofitat tècniques com la recuperació, la reutilització i el reciclatge per elaborar les seves visions úniques. Des d’instal·lacions a gran escala fins a escultures complicades, l’exposició promet inspirar i comprometre, oferint una visió d’un futur on l’art i la sostenibilitat van de la mà.

No perdis l’oportunitat de formar part d’aquest viatge transformador. L’entrada a l’exposició RE-ART és gratuïta durant l’horari habitual de CASA SEAT. Descobriu com el poder de l’art pot ajudar a remodelar la nostra consciència col·lectiva i construir un món més sostenible.