Back to top

Ha arribat el moment tan esperat d’inaugurar l’exposició dels artistes de la convocatòria del Drap-Art’23. Avui a les 18.30 obrim portes a Artesania Catalunya per a mostrar els treballs dels i de les 23 artistes seleccionades d’enguany: Paulina Bielecka, José Manuel Carretero, Adrián Crocco, Dionisio Fabriani Bernardi “Ianiardi”, Roger Ferralla, Amadeu Flix Miguel “Up Cycling Design Amadis”,Stephanie Frings “ESTÉ”, Suzanne Frings “SUZU”, Alejandro González Moreno “Alejo”, Daniel Osvaldo González “Bichorobot”, Marian Irigoyen Otazu, Omar Iván Jaime Araujo, Marie Lalo, Didier Maes, Dare Martínez “Maraña Gestual”, Albert Merino, Mario Molins, Víctor Mondragón “Moondrake”, André de Sá Moreira “Asamos”, Joaquín Riera “Recuperart”, Paloma Rodríguez, Lisa Rubin i Enric Servera. Artistes, que troben en Artesania Catalunya el seu hàbitat natural, ja que es mouen entre l’art contemporani més innovador i sostenible i el treball artesanal ben fet; que reivindiquen la pau, el treball col·laboratiu, el sentiment d’unitat entre l’ésser humà i la naturalesa, recuperar la veu interior i escoltar-nos a nosaltres mateixes i el món que ens envolta.
En la inauguració, un dels artistes participants, Omar, també ens delectarà amb el seu projecte musical, el Projecte OMI amb el Hang Drum i instruments reciclats de creació pròpia i seguidament els ballarins Arnau Moreno Grau i Adri Garcia ens faran una interpretació ballada de l’exposició.
Seguim en el mateix espai, demà 22 de novembre, al matí de 10 a 12h, amb el taller d’Art i teixit, ofert per Eulalia Grau Costa i Andrea Martínez Arroyo, en el marc de la col·laboració amb la Facultat de Belles arts de la UB i ApS.
I per a acabar les activitats de la setmana, el dijous 23, tindrem l’estrena a Barcelona del curt HUM (we/us) de l’artista de Bombai Little Shilpa, sobre moda, sostenibilitat i gènere. Aquesta extravagància estètica de colors calidoscòpics, dirigida pel brillant Ashim Ahluwalia de Future East i dissenyada amb el seu estil mestís i colorit per Little Shilpa honra i posa al capdavant a els/les marginadxs, víctimes de la discriminació social. Un Drag King gegant, una persona desfigurada per l’àcid, entre altres, entren en una dimensió artística amb vestuaris fantàstics de materials reciclats que no deixen de tenir un significat més enllà de l’estètica.