Back to top

Últims dies del Drap-Art Festival

Últims dies

Cristian Bertolo

Ens apropem a la fi del Drap-Art’22 Al Gòtic! Si encara no has tingut l’ocasió de veure el festival encara estàs a temps de visitar les exposicions i intervencions a l’espai públic i d’apuntar-te a algunes activitats:

  • la visita guiada del dissabte 17 de desembre d’11 a 13h a El Borsí.
  • el Taller de corones de Nadal del diumenge 18 de desembre de 12 a 14h a El Borsí.

Cloenda del Drap-Art’22

artificial-photography-vB5qtt8X4NA-unsplash

El dimecres 21 de desembre, coincidint amb el solstici d’hivern, continuem la nostra col·laboració amb el Tercer Paradís de Michelangelo Pistoletto i Cittadellarte, i l’ambaixadora Savina Tarsitano i el coordinador global dels ambaixadors del Tercer Paradís, Saverio Teruzzi, celebrant el Rebirth Day. També és la cloenda del Festival. Per a l’ocasió tenim dues activitats al calendari:

De 12:30 a 14h a la plaça de la Mercè organitzem un intercanvi de roba i dibuixarem el símbol del Rebirth Day amb la roba acumulada. Aprofiteu l’ocasió per fer neteja d’armari i canviar la roba que ja no utilitzeu per altres peces que potser trobareu a la plaça. La roba que quedi es regalarà a una organització benèfica.

A les 19h a El Borsí es farà una taula rodona per presentar La nova llei dels plàstics i parlar de La importància de l’art a l’activisme, amb Rosa García, la Directora de Rezero i el duet d’artistes Alacalle, Gustavo Germain Ariello i Maria Molsosa Fabrés.

Pots inscriure’t al següent link!