Back to top
Festa Major del Gotic

El Gòtic està de festa: Gaudeix de la Festa Major i el nostre artista del mes!

El Gòtic està de Festa!

Comença el mes de maig amb la Festa Major del Gòtic, del dia 3 al dia 12, en la que Drap-Art participa amb un taller de reciclatge creatiu, el dia 4 i una desfilada de moda el dia 11, de 12 a 14h a la plaça Reial i una Mostra de nova creació d’artistes, dissenyadors i artesans del Upcycling de Ciutat Vella, a la plaça de la Mercè, que treballaran en directe, davant del públic acompanyats de DJs, els diumenges, dia 5 i 12, d’11 a 20h. Veure programa complet aquí.

Mercat de reciclatge artistic

Complexitat o la recerca de l’ésser

El 8 de maig, a més a més, presentem l’Artista del Mes: Norberto Fuentes (Casp, 1958). Un pintor i escultor autodidacta extraordinari, amb una llarga trajectòria d’exposicions nacionals i internacionals, ens arriba des de Saragossa per fer-nos gaudir amb la seva interpretació escultòrica dels nombres primers. 

Norberto Fuentes

“Maons de l’aritmètica, fil conductor de la teoria de números, àtoms de les matemàtiques…. Jo mirava el 5, el 7, el 97, i no veia això.
Vaig pensar en la representació. Si, el problema que tenia és que la manera de representar-los, que usem, a mi em tancava el camí.
L’os de Ishango, els cons sumeris i una quantitat de maneres precioses de representar números.
Eureka! Hi ha altres maneres de mostrar el número, vaig descobrir el Mediterrani! Volta al principi.
Tots tenen un lloc comú, la unitat. Un ésser, un u i aquí està el codi d’interpretació de la meva manera de representar.
L’ésser i el número. Les seves relacions i la Complexitat.
Per a mi és evident que els nombres primers són uns models impecables per a establir la base de la realitat complexa que ens envolta.
Són colossals, emocionants i molt, molt artístics.
M’encantaria que amb aquestes obres gaudeixin com jo fent-les, encara que només sigui una mica.”

Sobre l’exposició:

Data: oberta al públic del 8 de maig a l’1 de juny 

Inauguració: 8 de maig a les 19h

Ubicació: Carrer d’en Groc nº 1. Mira com arribar aquí!