Back to top

Coneix l’art de Bella Belyakova!

Estimada Família Drap-Art,

Amb molta emoció us convidem a conèixer de més a prop l’artista del Drap Art d’aquest mes d’abril, la Bella Belyakova.

La invitació, a més de l’alegria de trobar-nos, implica un viatge al món oníric d’aquesta artista  arribada des de Rússia, per obrir-nos el seu univers interior, influenciat pel ioga i les cultures orientals de la pau, compartint amb nosaltres la seva energia positiva i contrarestant l’angoixa i confusió del nostre temps.

Promou la tornada als orígens, creant obres de paper reciclat que torna a convertir en tronc d’arbre, fent visible el lema del Drap-Art, “Res desapareix, tot es transforma.”

Deixa’t perdre pels carrers del Gòtic fins trobar la nostra galeria del carrer d’en Groc 1, on podràs gaudir de l’experiència plàstica que ens ofereix aquesta artista genuïna, a mig camí entre l’estètica d’orient i occident, que a més a més ens farà fruir de la seva música.

Sobre l’exposició:

Data: oberta al públic del 3 al 27 d’abril 

Inauguració: 11 d’abril a les 19 hores amb música en viu de l’artista

Ubicació: Carrer d’en Groc nº 1.  Mira com arribar aquí! 

*Per poder realitzar una bona planificació de l’esdeveniment, si us plau respon al correu info@drap-art.org per confirmar la teva assistència.

No et perdis el nostre mercat!

Recordeu que també estem tots els dissabtes a la plaça Reial amb el nostre Mercat Drap-Art de reciclatge artístic i consum sostenible.