Back to top

Festival Drap-Art’20: una mirada. Coneix també els guanyadors del Concurs Upcycling!

Un any s’acaba i el Festival Drap-Art’20 s’acomiada.

Un any prou increible. On passejar al carrer és un luxe. On els pulmons de la Terra han respirat millor un parell de mesos, perquè els hi hem donat un descans. Un any que ens fa replantejar-nos moltes coses.

A Drap-Art apostem per aquelles coses que pensem son més preciades: cuidar del nostre planeta (apostant per l’art reciclat), cuidar dels nostres (quedant-nos al Gòtic… intentant fer-lo viure i vibrar) i donant suport a la cultura, que ens eleva i ens fa volar més lluny, que ens fa gaudir, que ens fa somniar!

Aquest festival ha sigut sense dubte un repte, un miracle i un esdeveniment únic! Quatre sales d’exposició i activitats presencials per a tots els públics… un veritable circuit al barri Gòtic de Barcelona. Volem agraïr a l’Ajuntament de Barcelona per el seu suport. Als nostres col·laborados per creure en el projecte: El Borsí, la Sala Perill, El Reial Cercle Artístic, Galeria N2, Villa del Arte Galleries i Fousion Gallery. A tots els artistes, tant d’arts visuals i plàstiques com de performance. Als estudiants i professors de la Facultat de Belles arts de la UB per la seva col·laboració i participació amb gairebé 100 estudiants! A totes aquelles persones que han visitat el Festival, donant el seu suport a la cultura com a consumidors de la mateixa. Als voluntaris, per les hores, la dedicació i els somriures.

 

Marxem felices de compartir tant moments!

I per donar una última gran notícia… els guanyadors del Concurs Upcycling van ser Lucido Petrillo i Claudio Delgado! Moltes felicitats a tota la gent que va participar, la votació popular va ser molt renyida.

 

Aquest any 2021 Drap-Art celebrarà 25 meravellosos anys d’activitats… estigueu al cas que ho celebrarem de la millor manera! Per començar amb el Drap-Art TV.