Back to top

Properes inauguracions!

Us convidem a assistir a la Gran Inauguració a Base Elements aquest dijous 9 de novembre a les 19 hores. Uneix-te a nosaltres per explorar l’emocionant exposició col·laborativa entre Base Elements i Drap Art, presentant el destacat treball de Nourathar Studio.

Nourathar Studio, format per Caen Botto i Marta Rupérez, teixeix una experiència única en combinar elements del passat amb visuals avantguardistes, creant així una connexió entre la història i l’expressió contemporània. A través del seu enfocament innovador en l’ús de la realitat augmentada, entorns immersius i tecnologies d’interacció física, Nourathar Studio desafia les convencions artístiques i tecnològiques per oferir una narrativa captivadora que transcendeix el temps.

No et perdis aquesta oportunitat de submergir-te en el diàleg entre passat i present en l’exposició col·laborativa de Nourathar Studio a Base Elements.

A més, el divendres 10 de novembre, us convidem a la presentació de la nova artista del mes a la nostra galeria, situada al Carrer d’En Groc 1. Lisa Rubin, una artista hispanoamericana amb residència a Barcelona, presenta la seva intrigant obra de tècnica mixta sobre llenç, instal·lacions i intervencions en entorns urbans i rurals. El treball de Lisa aprofundeix en qüestions filosòfiques sobre la consciència, la connexió ment-cos i els misteris de l’existència humana.

Uneix-te a nosaltres per celebrar la creativitat i la fusió de l’art, la naturalesa i la tecnologia en la seva màxima expressió!