Back to top

Novetats emocionants en el Mercat & Galeria Drap-Art!

Novetats emocionants en el Mercat & Galeria Drap-Art!
Arriba el mes de març i comença la nova temporada al Drap-Art: el dissabte dia 2 de març comença el Mercat
de la plaça Reial i el dia 6 presentem el nostre primer Artista del Mes 2024: Joaquim Riera àlies Recuperart.

Enguany la temporada del Mercat Drap-Art de reciclatge artístic i consum sostenible, compta amb 24 stands i els següents expositors: AC Colecciones Recicladas, Zebraba, Forquillart, I/A Jewel, TAMdrum, Lanau, Síndrome de Diógenes, Bicho Robot, GdS Collage, Canilo, Producciones Pikulinas, rabal.925, Ellipsis Notes, Vitrofusion BCN, Natt Glass & Design, Palola, Bob Art Factory, Lai Díez Fotografía, Musa Mundi, Balansí, Yosoyo, Kandela, El árbol design, Almau Barcelona, Zueva Art, y puntualmente con Wanellen, Adrilana, Maral Joies, Alef y La Creacion, Kukos, Oritakebcn, Raices Imaginarias, Dios era Mujer, Marcelo Iannuzzi, Los Bubus, y Libretas artesanales Creta. Veniu a veure les nostres novetats!

Seguidament, el dia 6 de març presentem un dels nous socis: Joaquim Riera. Aquest dissenyador gràfic veterà, el 2012 va descobrir la tècnica de recuperar materials descartats i convertir-los en obres d’art. Per això defineix el conjunt de la seva feina amb el nom de “RECUPERART”, l’art de fer art a través de la recuperació de materials. El 2023 Joaquim es va associar i participar en l’exposició d’artistes seleccionats per la convocatòria oberta del Festival Drap-Art’23. 

Els treballs de les últimes dues Artistes del Mes del 2023, Jana Álvarez i Karol Bergeret encara estaran disponibles a la nostra botiga online i exposades en dos nous espais col·laboradors: les obres de Jana al Kynoto Sushi Bar del Carrer Correu Vell 8 i els treballs de Karol Bergeret a la Vermutería Puigmartí, que està de festa: El seu especial vermut rosat, desenvolupat pel seu inventor, Agus, i que hem tingut el privilegi de degustar durant el seu període de proves en les inauguracions del Drap-Art’23, ja està embotellat i a la venda! Passeu-vos pel carrer Puigmartí 12, el dia 4 de març, a fer un tastet amb nosaltres i a admirar les obres de la Karol. Hi estarem a partir de les 19h.