Back to top

Convocatòria per a Artistes Confinades

Durant aquests temps difícils, el nostre pensament està amb totes les afectades que lluiten contra el virus!

Fa tres mesos estàvem preocupats per la crisi climàtica, però ens vèiem impotents perquè ens deien que no hi havia res a fer, que si els mercats, que si els interessos creats, que si l’atur… que en fi, que la màquina no es podia parar.

Després s’ha parat. Per un virus. Durant aquests mesos difícils del confinament hem vist el seu enorme impacte en la nostra societat i la forma en què vivim la vida quotidiana, i sobre tot el gran canvi en el nostre entorn que s’ha produït, reduint durant només un parell de mesos la pressió sobre el medi ambient. Les estadístiques de disminució de la contaminació ens demostren una vegada més que, de fet, nosaltres som el problema, i que hem d’incrementar encara més els nostres esforços per poder viure en harmonia amb el nostre entorn.

Aquests mesos a casa també ens han demostrat que l’art és indispensable: totxs sentim la necessitat d’expressar-nos en temps difícils i, amb tant de temps a les nostres mans, algunes de nosaltres fins i tot hem descobert talents que no crèiem tenir. Malgrat que, el sector cultural és el primer que pateix durant les crisi, hem decidit continuar lluitant per la cultura, l’art i la sostenibilitat, engegant un nou i emocionant projecte en línia, per al que ens encantaria demanar la vostra col·laboració.

Ara que poc a poc comença el desconfinament, hem d’exigir que quan es torni a posar en marxa la màquina, es tingui en compte la sostenibilitat social, econòmica i ambiental de la qual depèn la supervivència de l’espècie humana, no sols un percentatge relativament moderat de malalts d’un virus nou (sense voler restar-li importància).

D’això tracta la proposta: posar sobre la taula el que és imprescindible perquè tornem a funcionar com a societat i què és massa nociu per al Planeta i s’hauria d’eliminar. Quins hàbits hem de canviar, quines alternatives volem proposar…. com volem que sigui el món i què estem fent o què podem fer per aconseguir-lo.

Us demanem un vídeo o un conjunt de fotos del vostre procés creatiu amb materials de rebuig que teniu per casa o un text de reflexió, que després publicarem en totes les nostres plataformes de xarxes socials per començar la nostra campanya en línia.

Envieu el vostre treball fins al 15 de juny a

convocatorias@drap-art.org

Tingueu en compte els formats que necessitem, per poder publicar en les xarxes socials

REQUERIMENTS DE LA FOTO
Màxim 4MB.
Tipus d’imatge JPG
Màxim de 5 fotos.

REQUERIMENTS DE VIDEO
El vídeo ha de ser horitzontal
Límit de mida del fitxer 5 GB.
Durada màxima 1-5 minuts. (1 minut és preferible)
Es recomana el format MP4 (MPEG-4)

Les vostres obres d’art estaran a la venda a través de la nostra botiga en línia, si voleu, per brindar-tota la visibilitat
que es mereix i possibilitar les vendes. A més a més, podreu associar-vos al Drap-Art gratuïtament per un any!

Anem a superar això junts i esperem anar cap a un món més conscient i sostenible. Fins aleshores recorda
… RES DESAPAREIX, TOT ES TRANSFORMA!