Back to top

Festival Drap-Art’20

Ja s’ha inaugurat Drap-Art’20 Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, amb molt bona acollida per part del públic i gran afluencia de visitants. Aquest any, més que mai, és un festival diferent. Per primer cop en els seus 24 anys d’història, el festival està repartit en diferents ubicacions, totes al barri Gòtic de Barcelona. Ja hem fet algunes visites guiades del recorregut d’espais expositius!

L’exposició principal amb els artistes de la convocatòria, convidats especials de Drap-Art i artistes de la Galeria N2, està ubicada a l’emblemàtic edifici del Borsí, l’antiga Llotja i escola d’Arts i oficis del carrer Avinyó, a punt de ser recuperat com a seu de la Biblioteca municipal de barri i un Centre Sociocultural de gestió comunitària, gràcies a la lluita veïnal de la Plataforma El Borsí per al Barri. És una molt bona ocasió de veure’l com és, abans que comencin les obres de rehabilitació.

El passat 12 de desembre es va realitzar la performance de Karla Kracht a l’auditori del Reial Cercle Artístic, per encàrrec de Fousion Gallery Barcelona, ​​que es va esgotar immediatament – una mostra impressionant en un lloc realment especial. Moltes persones també ho van veure en streaming i encara es pot veure en el nostre canal de Youtube.

Les peces de la seva performance quedaran exposades en una d’instal·lació artística situada a la Capella del Reial Cercle Artístic fins al 5 de gener.

També recomanem l’excel·lent exposició comissariada per Jasmin Waschl i produïda per Fousion Gallery a la planta baixa del mateix Reial Cercle Artístic, que només romandrà oberta fins al 20 de desembre i compta amb grans figures de l’art urbà com Miss Van, Alberto de Blobs, Mono Cieza, Gabriel Raventós, Mateus Bailon Julia Benz, elDimitry i Juliah Humpfer. No perdeu l’oportunitat de comprar allí uns regals de Nadal molt originals!

Us deixem aquí el link amb l’ubicació i horaris dels expais expositius i el programa d’activitats:

http://drapart.net/festival2020/

Les activitats d’aquesta setmana: