Back to top

Sitges Reciclart

Vivim en un planeta amb recursos limitats, i de les nostres accions diàries depèn el seu estat de salut, que és el nostre després de tot. El festival Sitges ReciclArt 2020 arriba a la seva cinquena edició amb el mateix objectiu: sensibilitzar sobre les conseqüències dels nostres hàbits en la salut del medi ambient per mitjà d’accions lúdiques que exposin la realitat del que està passant en el oceà i les seves costes, a fi de que prenguem consciència de que un consum responsable de plàstics portarà com a resultat que hi hagi menys contaminació.

 

L’exposició tracta temes com les conseqüències del canvi climàtic: les sequeres, les injustícies socials i migracions que provoquen, i l’extensió de pandèmies com la que estem vivint ara i que al seu torn està aguditzant altres problemes socials com ho és la violència de gènere i la desigualtat.

La mostra compta amb la participació de 18 artistes, 10 seleccionats mitjançant la convocatòria pública i 8 artistes convidats. Es tracta de Jana Álvarez,  Ladislas Chachignot, Ivan Egea, Noni Font, Cristina López, Laia Mauri, Miquel Oller Canet, Anna Roser, Yoshihito Suzuki i Yolanda Uriarte per una banda i Orson Buch, Richard Keith Hoffmann, Ingravidesa Alliance (Villa del Arte Galleries), Ollivier Jacq, Jordi Llort i Figuerola, Josep M. Pastó, Carles Piera Claramunt, Toni Riera i César Santos, qui ha cedit els seus robots per a la imatge del festival.

Les seves obres es podran veure del 27 de novembre al 20 de desembre a Can Falç de Mar, al Passeig de la Ribera 12 de Sitges.