Back to top

Finalistes del Concurs Upcycling Drap-Art

El upcycling s’ha tornat un concepte de moda. Prendre un objecte i transformar-lo, per a donar-li més valor. Amb aquest objectiu neix el Concurs Upcycling Drap-Art, en col·laboració amb l’Associació d’amics i comerciants de la Plaça Real, que amb aquesta iniciativa dóna veu a l’aposta dels seus associats per la sostenibilitat i la cultura.

Com prendre’s un cafè en una terrassa, que en aquests temps s’ha transformat en una raresa, convertint-se en un luxe.

Els nostres artistes finalistes, que van ser seleccionats per un jurat format per Xavi Capmany (Director Massana), Tanja Grass (Presidenta Drap-Art), Cristina Sanpere (Directora Fundació Setba), Teresa Caja (Presidenta Associació Comerciants Carrer Avinyó), Jasmin Waschl (Fousion Gallery), es van donar a conèixer el 19 de desembre a la plaça Reial, en el marc de les activitats de Drap-Art’20, que es poden veure clicant aquí.

Així fan homenatge als locals de la Plaça, valents lluitadors en aquests temps moderns.

L’exposició dels finalistes serà a la Sala Perill i comptarà amb les obres dels finalistes del concurs: Yoshihito Suzuki, Artur Caracartró, Jordi Bofill Cunillera, Claudio Delgado, Nuria Bonet, Héctor Escudero aka Hache Creativa, Ludovica Rossi, Enric Ortega Rivera, Sol Courreges, Jasmina Llobet Sarria, Esther Navarro, Lucido Petrillo.

Els guanyadors seran triats per votació popular, que per causes alienes a nosaltres s’ha allargat fins al 4 de gener i el 5 de gener es donaran a conèixer els guanyadors.
Tria la teva obra preferida clicant aquí!

L’exposició es podrà veure a la Sala Perill fins al 5 de gener, al costat dels Artistes confinadxs del Festival Drap-Art’20. Aquí també podràs votar presencialment, si ho prefereixes.

Per a consultar els horaris fer clic aquí.

I no us perdeu les activitats del dia 27 de desembre a la plaça Reial!
Per reservar fer clic aquí.