Back to top

Finalistes de la convocatòria d’artistes confinats

Estimades amigues i amics de Drap-Art,
Esperem trobar-vos segurs i amb salut a vosaltres i a les vostres famílies !
En primer lloc, volem agrair a totes les artistes per les excel·lents obres d’art, accions i vídeos que van enviar per a la “Convocatòria d’artistes confinades” en les últimes setmanes. Ens disculpem per la demora en anunciar els resultats, però ha estat molt difícil triar als nostres 14 artistes finalistes. Volem informar-vos que tots els que vau presentar un projecte ja esteu registrats a la nostra base de dades de per a futures col·laboracions o esdeveniments de Drap-Art , i que sereu membres de Drap-Art durant un any sense haver de pagar la quota de soci. També ens complau triar algunes obres d’art addicionals per a la botiga online, si voleu, també d’artistes que no han estat seleccionats.
Els noms que apareixen a continuació són els artistes que hem triat i que creiem que han reflectit millor els últims mesos de confinament, els problemes socials i ambientals actuals i el món en què ens trobem després de COVID-19. Felicitats!
Noni Font 
John French
HA Schult 
Veronica Moragas 
Miquel Oller Canet 
Gisella Lopez 
Alfredo Zarazaga 
Rodrigo Manuel Fernandez 
Margarita Novikova 
Olliver
Jordi Torrent 
Rafael Arroyo 
Alicia Giraldez 
Adriana Cerecero
Els artistes els noms dels quals estan escrits dalt tindran l’oportunitat de tenir les seves peces a la venda a la nostra botiga en línia; apareixeran a la pàgina d’inici del nostre lloc web i estaran visibles en totes les nostres plataformes de xarxes socials.
Consulteu el nostre primer artista a la pàgina principal de Drap-Art.
El mantindrem informat sobre qualsevol altra informació i no dubteu a contactar-nos per qualsevol pregunta.
Gràcies
Foto: © Futurs Incerts – Veronica Moragas