Back to top

Nou Canal de YouTube :: Recordatori convocatòria

Estimades amigues i amics de Drap-Art,

Us volem presentar el nostre nou canal de YouTube amb més de 50 vídeos ja publicats, des dels primers reportatges de 1996 i 1997 fins als últims del 2019.

També volem comunicar-vos que ampliem la nostra Convocatòria per a artistes confinades al proper dilluns 22 de juny i us recomanem veure el vídeo que publiquem aquí perquè creem que pot servir com a font d’inspiració per a aquells de vosaltres que encara desitgeu presentar un projecte. Recordeu, el vostre treball i les vostres reflexions haurien de ser el resultat d’aquest mes de confinament!

Drap-Art sempre ha promogut artistes que no només utilitzen materials descartats en les seves obres, sinó que també tenen una filosofia de vida que és més simple, menys consumista, més en sintonia amb el seu entorn i la naturalesa. No són activistes ambientals, però la seva forma de vida i de treballar és més sostenible. Quan comencen una obra, no parteixen tant d’idees preconcebudes  sinó que escolten els objectes als quals volen donar una segona vida. Potser aquest és un dels punts clau per a aconseguir una nova normalitat que sigui més sostenible social, econòmica i ambientalment: escoltar a l’objecte, a la naturalesa, a l’altrx.

Us recomanem també els documentals Stromboli i Giravolt del 1996, el reportatge de Canal + del 1997, i el del Medi Ambient del 2006, però aneu navegant, hi ha molt per veure!

Esperem que gaudiu dels vídeos i no oblideu de subscriure-us al nostre nou canal per a seguir les nostres últimes actualitzacions i de donar-nos un like si us agrada el nostre contingut.

Gràcies