Back to top

Hem exposat l’ombra!

Al Reial Cercle Artístic hi ha exposada l’obra de Richard Hambleton aka Shadowman, pioner de l’art urbà que va habitar els carrers de New York City als anys 80.

El 16 de desembre s’hi projectarà la pel·lícula Shadowman, al Reial Cercle Artístic.
Et convidem a venir a veure-la abans que torni a l’ombra!

 

Què més hi ha?

La programació per a les properes dues setmanes no decau!

Tenim una varietat d’esdeveniments que podeu consultar a la pàgina web, així com els horaris d’obertura i adreces dels espais: Artesania Catalunya, Reial Cercle Artístic, Villa del Arte Galleries, Borsí, Sala Perill i l’Espai Drap-Art. A més d’altres informacions útils per mantenir-se al dia amb el moviment del festival.

 

Continuem amb els tallers presentats per la Facultat de Belles arts de la UB cada dijous. Per concloure aquesta etapa d’exploració artística, el dia 17 de desembre oferim una Jornada d’Art i Ciència amb conferències, presentacions i taules rodones al Museu d’Història de Barcelona MUHBA i a la plaça del Rei hi haurà la intervenció de Cadriem, projecte col·laboratiu dels estudiants del primer any, que estarà exposat del 16 al 18 de desembre.

 

L’entrada és gratuïta i tothom hi és benvingut! La Jornada comença a les 10:00 h i acaba a les 20:00 h.

 

Queda pendent …

 

A la Sala Perill estan exposades les obres dels artistes de les Illes Balears, que ens porten un tros de paradís al C/ Avinyó 46, pral. 2a. El dia 18 de desembre hi haurà la Laura Marte, que presentarà la seva obra al públic.

 

Estem preparant l’arxiu del festival, per ara podeu veure el vídeo de la inauguració realitzat per Jeremie Delaveau i Jordi Prat Pons creant en directe al programa Tot es mou de TV3 (2:08:00h).

 

Us recordem que fins al dia 19 de desembre també estarem a Sitges a la sala Can Falç de Mar amb l’exposició del Sitges ReciclArt. Si us ve de gust desconnectar de la ciutat recomanem anar a passar el dia a Sitges i anar a dinar al club nàutic sobre el mar i sota el sol.