Back to top

Hem tornat!

Benvolguts Trash Lovers

Donem la benvinguda al mes de març amb l’exposició Els vaixells d’en Tucho, l’Artista del Mes que inicia la temporada 2023. Ho celebrem amb la inauguració, el dijous 9 de març, a les 18:30h a l’espai Drap-Art.

Navegarem cap a la primavera acompanyats per l’artista i els seus vaixells i aprofitarem per conèixer-lo millor i gaudir de la seva obra. I potser alguna tirarà l’ancora a casa nostra…

Us hi esperem!

 

Alberto Bergeret, TUCHO

Montevideo (Uruguai), 1946

 

Comença els seus estudis superiors a la Facultat d’Arquitectura de Montevideo i obté el títol d’arquitecte a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona.

Forma part des de la seva fundació el 2004, de l’espai de creació Taller d’Idees. Ha participat en diverses ocasions, individualment i col·lectivament, en exposicions dins de les Jornades de portes obertes als Tallers dels creadors del Casc Antic de Barcelona: Tallers Oberts, organitzades per l’AFAD.

Durant la seva trajectòria ha explorat una varietat de mètodes creatius, des de la pintura fins a l’animació i finalment l’escultura.

Residint a Barcelona, la mar és un tema present en la seva reflexió artística, i es manté viu en les seves exposicions. Des del 2014 s’hi han afegit els vaixells, que s’han convertit en la part central de la seva obra actual.

Des del 2016, Tucho ha participat a diverses exposicions organitzades pel Drap-Art, al Festival de Barcelona, al Sitges ReciclArt i al primer Drap-Art Montevideo, a l’Uruguai. Ara torna a exposar amb Drap-Art a Barcelona, aquesta vegada a la nostra seu, com a Artista del Mes de la Drap-Art Gallery, durant el mes de març 2023, amb la seva exposició Els vaixells d’en Tucho.

269- GUARDACOSTAS
Mercat Drap-Art ’23

També s’ha inaugurat la temporada del Mercat Drap-Art de reciclatge artístic i consum sostenible de la plaça Reial. A partir d’ara cada dissabte, hi trobaràs petites obres d’art, objectes decoratius i de disseny, artesania, moda i complements i altres productes fets de materials reciclats o amb materials i tècniques sostenibles.

En aquesta edició ens acompanyen nous projectes, no et perdis les novetats i passa a visitar-nos!

Ens trobareu a la plaça Reial d’11 a 22h tots els dissabtes fins al final de l’any.

AC_1