Back to top

Prèvia Drap-Art’23: Un avançament del Festival

Benvolgudes i benvoluts amants de l’art,

Estem encantats de compartir les primeres notícies sobre el molt esperat Drap-Art’23, que tindrà lloc principalment a l’encantador barri Gòtic de Barcelona! Però fins i tot abans de l’esdeveniment principal, tenim un preludi apassionant per compartir amb vosaltres, una extraordinària instal·lació de la talentosa artista alemanya, Ramona Seyfarth, just al mig de la icònica Rambla.

Instal·lació intrigant de Ramona Seyfarth a La Rambla

Ramona Seyfarth, l’aclamada artista alemanya, està a punt de regalar al Drap-Art’23 amb el seu increïble talent. La seva última creació és una instal·lació mesmeritzant creada completament a partir de paper publicitari de bustia reciclat. Imagineu-vos una impressionant catifa floral adornant La Rambla, amb el tema central del concepte profund de l'”Arbre de la Vida“.

Testimonia l’Art en procés de creació

Tens una oportunitat única de veure com aquesta obra mestra surt a la vida davant els seus ulls! Ramona Seyfarth estarà in situ, elaborant la seva instal·lació amb gran dedicació, fins el 16 de setembre. És una oportunitat increïble d’observar el procés intricat de transformar els materials reciclats en una obra d’art que reflecteixi la bellesa i importància de l’arbre de la vida.

Col·laboració i sinèrgia amb les Catifaires del Raval

Però això no és tot! Ramona Seyfarth no treballarà aïlladament durant la seva estada a Barcelona. Unirà forces amb les talentoses Catifaires del Raval. Juntes, aquestes artistes buscaran descobrir sinergies entre els seus respectius treballs i aprendre dels processos creatius d’unes i altres. És un afany de col·laboració que promet obtenir resultats interessants.

Desa la data: Debat de la taula rodona – 16 de setembre de les 19h

Per aprofundir en l’obra de Ramona Seyfarth i el món de l’art circular, tenim un esdeveniment emocionant alineat per a tu. El 16 de setembre a les 19h, uneix-te a nosaltres per a un captivador debat de taula rodona. Aquesta conversa il·lustrativa comptarà amb l’artista mateixa, així com amb Julia Theek, la directora de la Circular Art Society de Lübz, Alemanya, entre altres convidats distingits. Prepareu-vos per obtenir informació sobre el procés creatiu, la sostenibilitat en l’art i les implicacions més àmplies de les pràctiques d’art circular.

Mantinguis-te atenta per a més!

A mesura que anticipem amb entusiasme l’inici de Drap-Art’23, romanem connectades amb vosaltres per a totes les últimes actualitzacions, aparadors d’artistes i esdeveniments interactius. El festival promet ser una celebració de l’art, la sostenibilitat i la creativitat com mai abans.

No perdis aquesta oportunitat única de formar part de l’experiència Drap-Art’23. Mantinguis-te afinada per a més informació i marca el teu calendari per al 16 de setembre: no t’ho perdis!

Sincerament,

L’equip Drap-Art’23