Back to top

Artista del Mes – Karol Bergeret García

Benvolgudes i benvolguts Drap-Art Lovers,

Acompanya’ns aquest divendres, 6 d’octubre, a les 19.00 a la inauguració de l’exposició de Karol Bergeret García, “Les Filles”. Sense dubtes, una tarda-nit d’art i descobriment que no voldràs perdre’t.

Sobre Karol
Karol Bergeret, filla d’arquitectes uruguaians i Llicenciada en Disseny Industrial per l’Escola Superior de Disseny Industrial ESDI, s’ha fet renom amb el seu Taller d’Idees, un centre d’art, disseny i projectes d’interiorisme. Actualment una resident de Menorca, la seva obra ha passat per galeries de tot el món, Barcelona, Montevideo, Buenos Aires, Pittsburgh, Pekin, Xangai, Tòquio, i més.

Les Filles
L’última exposició de Karol, “Les Filles”, és un homenatge a les filles de les seves icòniques escultures de posts de planxar. Els objectes domèstics cobren vida mentre comparteixen històries ocultes de dones. Promet ser un viatge inoblidable a través de l’art i la feminitat.

Detalls de l’esdeveniment:
Data: Divendres, 6 d’octubre de 2023
Hora: 19.00h
Lloc: Carrer d’en Groc, 1

Acompanya’ns a celebrar la creativitat de Karol Bergeret i la seva capacitat única per a transformar objectes quotidians en històries captivadores. També revelarem els plans per a un commovedor projecte comunitari, la “Super Gòtica”, el 2024.

No et perdeu aquesta inspiradora vetllada i conegueu a Karol en persona!