Back to top

Presentació de Ranart: Artista del Mes

Volgudes Drap-Art Lovers,

Reprenem el nostre horari habitual i compartim les últimes notícies. Estem encantades de presentar-vos a la nostra Artista del Mes de Setembre: la talentosa Ranart! Acompanyeu-nos a celebrar l’art visionari de Ranart en la inauguració de la seva exposició dimecres que ve, 6 de setembre, en la galeria Drap Art.

Inauguració de l’exposició: Dimecres, 6 de setembre
Hora: 19h
Lloc: Drap Art Gallery, Carrer d’En Groc 1

L’obra de Ranart és un reflex poètic del profund concepte: “Coneix-te a tu mateix i coneixeràs l’univers”. A través del seu art, ens guia cap a l’interior per a descobrir la nostra veritable identitat simbiòtica, una connexió que ens inspira a prendre decisions ecològiques i sostenibles. Les seves obres il·luminen la importància vital de l’autoconsciència per a alimentar una relació harmoniosa entre la naturalesa i la humanitat.

Com bé diu Ranart: “L’art és la faceta pública de la creativitat, i més encara si la creació té una missió per a la naturalesa, el resultat és sublim!”. La seva obra transcendeix el llenç per a convertir-se en una poderosa crida a l’acció, recordant-nos que els nostres viatges individuals d’autodescobriment estan intrínsecament lligats a la salut i el benestar del món natural.

Submergeixi’s en el fascinant món de l’art de Ranart, que convida a la reflexió i és respectuós amb el medi ambient.

T’esperem el 6 de setembre en la galeria Drap Art per a celebrar la creativitat amb una missió en favor de la naturaleza i una copa de ví.