Back to top
Image Alt

XUPA’M EL GÒTIC

Descripicó

Xupa’m el Gòtic, el Drap-Art Jove parla

Drap-Art participa amb el magazine Xupa’m el Gòtic – el drap-Art Jove parla, al projecte de Ràdio Rambles. Aquest nom vol expressar la sensació d’omplir-se del Gòtic, d’ensumar el Gòtic, segons expliquen els i les joves que ho van triar.

Volem que el programa sigui un canal d’expressió per a ells i elles, amb notícies i temes del seu interès, amb les novetats del barri i entrevistes amb artistes vinculats al barri i/o al Drap-Art o simplement artistes que els agradin.

Ràdio Rambles és un espai radiofònic que té l’objectiu de donar veu als veïns i veïnes, entitats, institucions, esdeveniments i comunitats de Les Rambles, amb la mirada posada en recuperar aquest espai per al veïnatge.

Disposa d’un estudi físic al Quiosc 17 de La Rambla (núm. 99) i emet en directe i format podcast via el web de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona:

https://xrcb.cat/ca/radio/radio-rambles/

Aquí podeu escoltar els programes realitzats per Xupa’m el Gòtic:

11/05/2022
https://xrcb.cat/ca/podcast/xupam-el-gotic-4/
Consuelo Bautista, Xavier Theros i Tanja Grass parlen del Drap-Art i altres temes d’actualitat.

30/03/2022
https://xrcb.cat/ca/podcast/xupam-el-gotic-3/
Taifa Asinari i Tanja Grass entrevisten a l’artista norueg Eirik Auduson Skaar, que estarà present al Drap-Art’22. Amb intervals musicals amb Macaco, Manu Chau, Ojos de Brujo i Stay Homas, representatius del Barcelona Sound.

23/07/21
https://xrcb.cat/ca/podcast/xupam-el-gotic-2/
Marc Vilajuana, artista multidisciplinar, presenta: Ecologia, urbanisme i sostenibilitat, el paper del folk a la ciutat, música i arrel. Amb Noelia Parajuá, investigadora en economia ecofeminista i músic, i Irene Romero, divulgadora del folk galego.

18/06/2021
https://xrcb.cat/es/podcast/xupam-el-gotic-1/
Sayen Cuadrado Llahí i Marta Ovejero parlen de la dicotomia entre el món digital i analògic.

Altres projectes