Back to top

Artistes confinadxs : Manuel Fernández & Jordi Torrent Escala

Benvolgudes amigues i amics del Drap-Art,

Aquesta setmana, volem destacar dos finalistes més de la nostra Convocatòria per artistes confinadxs i compartir la seva obra amb vosaltres.

Rodrigo Manuel Fernández Hermosa és un artista de Hernandarias, Paraguai. Escultor i artesà, fa més de 10 anys va començar a dedicar-se a fer escultures artístiques inspirades en arbres fets amb materials reciclats. Utilitza principalment tècniques de trenat de filferro i làmines de plàstic d’envasos en desús, pneumàtics, plaques electròniques, objectes metàl·lics i altres materials que es poden reciclar com a base per les seves escultures. És promotor de la Fira Art del Reciclatge a la seva ciutat, que inclou esdeveniments expositius per promoure i motivar, utilitzant el tema de la consciència ambiental a través de l’art. A més, és fundador i propietari de la empresa comercial Kodama Arte Eco & Cultura. El seu eslògan és “l’Esperit de la cura del medi ambient a través de l’art”.

El segon artista de la setmana és Jordi Torrent Escala, escriptor i artista plàstic. Ha participat a les maratons de Drap Art del 1996 al 1998 i als projectes de col·laboració de l’associació amb Festiventu (Calvi, França), Festambiente (Maremma, Itàlia), Drap-Art Jerusalem, els tallers de la Festa de Santa María a Formentera, entre d’altes, a més de realitzar exposicions i instal·lacions monogràfiques personals. Del 2008 al 2010 va dirigir el Festival Posidonia d’Art i Sostenibilitat de Formentera.

Sol treballar a partir de textos que il·lustra amb obres creats amb objectes trobats i altres materials amb ànima.

Al vídeo que ha realitzat per la Convocatòria d’artistes confinadxs, respon a les tres preguntes proposades: si pensa que seguirem vivint com abans del virus, després del confinament, quina podria ser la nostra contribució al món després del COVID19, i què vol per al nostre futur ”.

Esperem que us agradi!

I no us oblideu de seguir les nostres plataformes de xarxes socials per obtenir més informació d’aquests artistes sostenibles!

Gràcies.