Back to top

Artistes Drap-Art’21 /Distintiu Biosphere / Sitges ReciclArt / Últims dies a la Illa Diagonal.

Estem deixant l’estiu enrere i donem la benvinguda a la tardor. Això implica que ens acostem a la inauguració del 25è aniversari del festival Drap-Art. Mentre escalfem motors volem compartir les nostres últimes novetats amb vosaltres!

 

Recicla Drap-Art en I’lla Diagonal 

Com a prèvia del festival hem preparat una mostra oberta fins al 30 d’octubre al Centre Comercial Illa Diagonal, amb artistes clàssics del Drap-Art i obres destacades d’edicions anteriors i dues instal·lacions de gran format en diferents espais del centre comercial.

 

Convocatòria Sitges ReciclArt

Oferim l’oportunitat de participar en la mostra d’art i reciclatge que co-organitzem amb l’Ajuntament de Sitges, del 26 de novembre al 19 de desembre, en la històrica Sala d’Exposicions Can Falç, restaurada recentment.

La convocatòria estarà oberta fins al 10 de novembre de 2021. Si us interessa participar envia un correu amb la teva proposta a info@drap-art.org.

Ens encantarà veure els vostres treballs!

 

Biosphere

Ens complau anunciar que estem en la fase final per a obtenir les certificacions de la biosfera per al turisme sostenible. Biosphere desenvolupa un sistema de certificació privat, voluntari i independent, basat en els principis de sostenibilitat i millora contínua.

Drap-Art està aprofitant l’oportunitat per a millorar la Gallery-Shop, el Festival anual i el lloc web, inclosos els estàndards econòmics, socials, ecològics i culturals. La nostra certificació Biosphere s’introduirà al desembre i continuarà en els pròxims anys. 

 

Selecció d’artistes festival Drap-Art’21

Volem agrair a totis artistes per haver respost la nostra convocatòria, per compartir les seves obres i pel seu interès i al nostre jurat per fer la selecció final. Ha estat un llarg procés però finalment podem anunciar als i a les artistes que exposaran al Drap-Art’21.

Segueix el segúent link èr descobrir els artistes seleccionats 

Contactarem individualment amb lis artistes amb propostes d’intervenció en l’espai públic, performances i concerts i tallers individualment per discutir necessitats tècniques i possibilitats.