Back to top

Ofertes exclusives i les últimes novetats de Drap-Art!

L2010390

Estimats amics del Drap-Art!

Abans de tot volem desitjar-vos un bon començament d’any i agraïr la vostra participació al Drap-Art’23, que ha estat molt valuòs per nosaltres!

També volem  avisar-vos de que seguim oberts al nostre espai permanente amb l’exposició de l’Artista del Mes, Jana Álvarez, que prolongarem fins al 24 de febrer, passeu-vos a veure-la!

També tenim moltes altres obres a preus reduïts en exposición, de manera si els Reis us han deixat diners per fer-vos un autoregal, igual aquí trobereu alguna coseta interessant.

A més tenim el plaer d’anunciar que el 19 de gener inaugurem l’exposició Arte Sostenible para un mundo más feliz, a la Bibilioteca Miguel de Cervantes de Shanghai. Ja es va poder veure del 9 al 12 de noviembre a la Westbund Art & Design Fair, també a Shanghai i va tenir molt d’èxit. 

Pensem que, malgrat tot el que està passant hem de mirar de mantenir l’optimisme i la visió d’un canvi cap a un món més sostenible i feliç. Aquest 2024 treballarem per contribuir que aquesta visió afloreixi i guanyi força.

Celebrarem la nostra assemblea anual el dia 29 de gener. Allà us explicarem els projectes que tenim entre mans i us convidem formar-ne part. Veniu a informar-vos !

Hi esteu totxs convidades, si’s plau, confirmeu la vostra assistència a:

info@drapart.org