Back to top

Drap Art te una invitació especial per tu!

WhatsApp Image 2023-12-27 at 2.31.33 PM

Estimada família Drap Art,

Es un plaer fer vos arribar aquesta invitació personal, tot agraint-vos el vostre compromís amb l’art i la sostenibilitat!

T’invitem a submergir-te en una experiència musical única amb l’eclèctic Dj Panko presentant el seu projecte “DELAHUERTA”. Aquest innovador espectacle neix en l’horta d’aquest music que, com molts, ha deixat les pedres urbanes del gòtic per gaudir d’un món mes rural i alhora treure li el so. En el projecte es fusionen cants d’aus i sons d’animals amb seqüències electròniques i col·laboracions amb musics d’arreu del món.

Data: 7 de gener a les 13 hores

Ubicació: Carrer Ample 13

Volem també aprofitar l’ocasió per expressar-vos el nostre agraïment personal per la vostra col·laboració al llarg d’aquest any. Sense vosaltres Drap-Art’23 no hagués estat el mateix!

Tanmateix per desitjar vos unes Bones Festes i Pròspera Resistència!

En aquesta temporada festiva, us desitgem moments plens d’alegria i celebració. A més volem invitar vos a que us aplegueu novament a Drap-Art el 2024, continuar junts aquest viatge únic cap a una sostenibilitat feliç a través de l’art i la consciència ecològica. Estigueu molt atents ales noves propostes per l’Any 2024.

Confirmació d’assistència:

Per assegurar el teu lloc en aquest primer Encontre Drap-Art del 2024 simplement respon a aquest correu abans del 4 de gener per confirmar la teva assistència.

Us garantim un esdeveniment dissenyat a mida pel vostre compromís amb l’art i el planeta.

Gràcies per apreciar l’extraordinari i buscar ser part de quelcom veritablement especial

Amb amor i felicitat innata,

Equip Drap-Art