Back to top

Primeres Activitats del 2022

Participa en el Mercat Drap-Art de la plaça Reial! 

Al març tornen els dissabtes a la plaça Reial amb la nova temporada del Drap-Art Market.

Si t’agradaria exposar el teu art, peces de disseny, artesania o manualitats encara queden places. Si vols saber-ne més, contacta amb nosaltres a mercat@drap-art.org

 

 

Mercat Drap-Art a la plaça Reial 2021

 

 

Re-utilitzar, Re-imaginar, Re-ciclar, Re-petir: Portem retornada el premi Upcycling!

 

Estem molt il·lusionades amb els projectes que estem desenvolupant i poder compartir-los amb vosaltres properament. Per començar, aquest any repetim el premi Upcycling, amb la intenció de col·laborar amb comerços locals i reflexionar sobre l’ús dels objectes quotidians a través de la lent de la creativitat, connectant amb la xarxa local d’entitats i persones que ens envolten al barri Gòtic, i convidar-te a participar-hi. Per més informació i el formulari d’inscripció fes click aquí!

 

 

Obra de Yoshi Suzuki 2020

 

Drap-Art participa a Cuidem Barcelona

 

A les festivitats de la presentació del nou projecte de gestió de residus de l’Ajuntament de Barcelona els dies 19 i 20 de febrer estarem al Passeig Lluís Companys a prop de l’Arc de Triomf de Barcelona  amb el taller participatiu La Ciutat Sostenible. El dissabte estarem de 11 a 18h i el diumenge de 11 a 15h.Vine i ajuda’ns a construir la ciutat que volem entre tots!

Troba més informació als següents links

LINK 1

LINK 2

El Niu. Aproximacó a l´espai natural.Taller UB. El Borsí. Barcelona

 

Drap-Art TV

Al nostre canal de Youtube trobaràs contingut sobre les edicions passades, notícies i molt més!

Acabem d’actualitzar-lo, afegint-hi el vídeo general de Drap-Art’21, un resum de les exposicions i activitats de les que vam gaudir al novembre i desembre al Gòtic, a més de vídeos de les conferències i screenings.