Back to top

Gràcies per participar al Drap-Art’21!

Un any més hem reivindicant la sostenibilitat a través de l’art i la creació, convidant a artistes i comunitats a interactuar en diversos esdeveniments, activitats, xerrades…

Ens acomiadem de l’any contents amb el feed-back que hem rebut per part del públic i tots els implicats en el Festival i la celebració del seu 25è aniversari. 

Els números parlen per si mateix: podem dir que han passat més de 15.000 visitants per aquesta edició tan especial del Festival, calculant que la meitat de visitants han fet la ruta del Drap-Art, entrant en més d’una exposició i que a més cada espai té el seu públic diferenciat. Artesania Catalunya ha rebut 10.600 persones en total, seguit pel Reial Cercle Artístic que suma 7.964 visitants a més de 600 convidats en la inauguració i finalment El Borsí amb 1.873 visites, sobre tot de veïns del barri, ex-alumnes de la Llotja i el públic fidelitzat de Drap-Art de tota la ciutat. Ens falta comptabilitzar l’afluència de la Sala Perill i Villa del Arte Galleries.

Volem agrair a tothom la seva participació! Artistes, talleristes, comissaries, sales expositives, partners, col·laboradors, institucions, públic, sense vosaltres no hagués estat possible!

Lesley Yendell es queda al Gòtic!

Encara hi ha una intervenció en l’espai urbà que es podrà veure fins al 6 de gener del 2022: Hem instal·lat les obres Tea for TwoA Clean Sweep de Lesley Yendell a la plaça Frederic Marès (carrer de la Palla), al barri Gòtic, és clar!

També podeu veure algunes imatges i vídeos del Festival a la pàgina web, a instagram (@drapart_org) i al nostre canal de Youtube. Durant aquest mes, anirem afegint més coses.

Artistes i dissenyadors esteu pendents també de la convocatòria del Concurs Upcycling Residu’Art que publicarem properament a la nostra web i xarxes socials!

L’Espai Drap-Art al carrer Groc 1, estarà tancat fins al 10 de gener de 2022. A partir del dia 11 tornarem a estar oberts d’11-14h i de 16-20h, de dilluns a divendres.

Des de Drap-Art us desitgem un feliç any nou!