Back to top

Festival Countdown del Drap-Art’22

26 anys de Drap-Art

la maga

¡Torna el festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya!

Des del 17 de novembre fins al 21 de desembre se celebrarà per 26a vegada el festival Drap-Art. Durant un mes, es dinamitza el barri gòtic amb exposicions, activitats per a tothom, concerts, tallers, accios i molt més.

La inauguració tindrà lloc el 17 de novembre a partir de les 18:30h a El Borsi, Plaça de la Veronica 2.

Tots hi estan convidats, t’esperem!

Taller de Flairdrum

rpt

Vols crear nous valors a partir de les escombraries i construir un instrument musical pel teu compte? El taller de flairdrum del Drap-Art’22 ho fa possible: les ampolles de PET es pressuritzen i creen un increïble experiència musical amb un so exòtic, únic i sostenible. Així es crea un instrument amb un caràcter singular i una gran atracció. 

Data i preu:
20 de novembre 2022, 16:00 a 20:00
Flairdrum de 5l, preu: 35€

Casaments de plata

DSC_0274

Drap Art amb els seus 26 anys ha complert els casaments de plata i s’uneix a aquest concepte per oferir-te les peces ideals per celebrar-ho. Tens avis, amics o veïns que aviat celebraran el casament de plata? Drap-Art i Edgar Massegú et proposen el regal perfecte per a la teva propera invitació. Massegú ha creat la col·lecció “Copesconys I Maons” que consta de diferents objectes d’art, tots fets per maons i copes de plàstic, i coberts per una manta de plata. Un regal ideal per demostrar la bellesa de la longevitat – ja sigui en una obra d’art o en una relació.