Back to top

Inauguració del #DrapArtist del mes d’octubre

Ha estat convidat a la nostra inauguració de #DrapArtist del mes

Tenim el plaer de presentar com a #DrapArtist d’octubre Edgar Massegú. Aquest divendres 7 d’octubre a les 19 h us esperem a la Galeria Drap Art -Carrer d’En Groc 1- per a la inauguració on podreu conèixer de primera mà l’artista i la seva obra.

Per a la seva jove edat, Massegú té una trajectòria que sorprèn amb el seu treball prolífic en diversos camps com la performance, l’escultura, la música i la poesia, l’artista s’acosta a la visió de l’artista total/universal entre la universitat onírica i empírica. Ha rebut reconeixements internacionals com el premi Miradas i Escombrarte.

Edgar entén l’art com una eina de transformació social, la poesia visual és part de la seva obra on posa de manifest les injustícies socials i el desordre ecològic, reivindica així drets fonamentals i la conservació del medi ambient a través de la seva obra.

Visita la Galeria per conèixer com ha col·laborat amb la localitat per a aquesta sèrie que exposa al Drap Art, on expressa anar d’allò “microlocal a allò universal” inspirat per Borges i Dalí, descobreix com Edgar decideix anar més enllà de l’art reciclat i fer-ho sostenible assistint a la inauguració aquest divendres 7 doctubre.

No perdis aquesta oportunitat de conèixer l’artista i potser adquirir algunes d’aquestes peces irrepetibles i reivindicatives.