Back to top

L’estiu a Drap-Art

Convocatòria d’Artistes Festival’22

S´ha estès el termini per presentar-se a la convocatòria per participar al Drap-Art’22 Al Gòtic! Festival Internacional d´Art Sostenible de Catalunya fins a l’1 d’agost.
Trobaràs les pautes per participar a la nostra web, allà també hi ha els formularis d’inscripció.
Selecciona la modalitat que millor s’ajusta a la teva obra.

Inscripció

Artista del mes

Estem ampliant les nostres ofertes de la Galeria per incloure esdeveniments mensuals com presentacions d’artistes, entrevistes i més. Com molts dels nostres seguidors saben, Drap-Art és una xarxa d’artistes i creadors, per això entenem que donar visibilitat a artistes que representen la filosofia de “res no desapareix tot es transforma” és un pilar central de les nostres accions.

Estem feliços de presentar Jorge Traverso com a primer artista del mes, ara, al juliol. Per conèixer la història personal i professional de Jorge Traverso, Tanja, presidenta del Drap-Art, s’ha reunit el mes passat amb Jorge per parlar del seu projecte artístic i de la importància de l’art en la nostra societat.

Jorge realitzà estudis d’Història de l’Art, Pintura i Tècniques de Gravat a l’Uruguai. En 1970 es va traslladar a Espanya i va viatjar per diversos països europeus i el Nord d’Àfrica. Va viure i treballar molts anys a Barcelona, amb incursions a Eivissa i Formentera, on estableix el seu domicili el 2009. Desenvolupa el Beach Art Project de creació artística amb materials eminentment plàstics que troba en les seves passejades per les platges.

L’artista expressa que la seva intenció és purament artística, al caos que el mar torna ell li troba una forma, transmet bellesa i deixa a lliure interpretació de l’espectador els sentiments i interpretació de la seva obra.

Vine a trobar-nos a la galeria al Carrer Groc 1 i descobreix l’obra de Jorge Traverso en viu.
Os hi esperem! O si no mira la seva obra a la nostra botiga online