Back to top

No et perdis l’oportunitat de formar part de Drap-Art’22

Tancament de la convocatòria d’Artistes: 1 d’agost 2022

El proper dia 1 d’agost tanca la convocatòria d’artistes per participar a Drap-Art’22 Al Gòtic! Festival Internacional d´Art Sostenible de Catalunya. Encara tens una setmana per preparar la teva proposta, no et perdis aquesta oportunitat!

Pots trobar les criteris de participació a la nostra web, allà també hi ha els formularis d’inscripció. Selecciona la modalitat que més s’ajusta a la teva obra.

Inscripció

Última oportunitat de veure les obres de l’artista del mes

La influència oriental de Jorge no només es transmet a la naturalesa estètica de les seves obres, sinó que també ha influït totes les persones que s’han detingut a observar-la aquest mes de juliol a la Galeria: la reflexió general dels visitants és que a través de la sinergia entre la senzillesa del plàstic cru sense tractar i la seva col·locació, l’obra ho diu tot, tant per deixar-los sense paraules, només silenci i contemplació, una autèntica meditació a través de l’art i el reciclatge. Si voleu tenir el privilegi de comptar amb aquesta experiència a la vostra llar o negoci podeu comprar-la. Així a més col·laboraras a donar força al moviment liderat per Drap-Art. T’ho posem fàcil: acceptem compres a plaços i el lloguer d’obres.

Gràcies a totxs per venir a conèixer el projecte de Jorge Traverso. Si encara no l’has vist, encara tens una setmana per contemplar-la o adquirir-la abans que torni a Formentera, hi ets a temps.