Back to top

Últim dia per aplicar a la convocatòria oberta!

Salutacions als Drap-Artists!

Esperem que aquest butlletí us trobi bé. Estem encantats de convidar-vos a participar en la Convocatòria Oberta. Demà 15 de juliol a les 23.59h és l’últim dia per a la presentació de les vostres obres creatives, així que assegureu-vos d’enviar les vostres entrades per a la seva consideració abans que s’acabi.

Com tots sabeu, Drap-Art és més que una associació. Som un moviment d’artistes apassionats per la sostenibilitat mediambiental i el poder de l’expressió creativa. La nostra missió és promoure i donar suport a solucions viables d’art i disseny que respectin els recursos finits del planeta, estimulin el consumisme conscient i potenciïn els hàbits responsables.

Drap-Art anima a una àmplia gamma d’artistes a experimentar amb diferents formes d’expressió i a utilitzar diversos materials de rebuig per a crear un art excepcional que cridi l’atenció sobre els problemes mediambientals. Quan formes part de Drap Art, et converteixes en part de la nostra missió i ajudes a promoure el nostre missatge entre el públic de tot el món.

Visita el Mercat Drap-Art!

No oblidis que som a la plaça Reial cada dissabte de 10 a 23h amb una selecció de joies, roba, disseny, i molt art!