Back to top

Grans notícies: #DrapArt23AlGòtic ha arribat!

Drap-Art Lovers,

Ens complau anunciar-vos l’arribada del Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya #DrapArt23AlGòtic, un esdeveniment que promet ser una celebració transformadora d’art, música i sostenibilitat. Marqueu els vostres calendaris perquè els esperats concerts inaugurals estan a la volta de la cantonada, i no voldreu perdre-us aquesta experiència inoblidable!

Detalls de l’esdeveniment:

📅 Data: 28 d’octubre

🕒 Hora: De 19 a 23 hores.

📍 Lloc: Plaça del Rei.

Prepareu-vos per ser captivats per una destacada alineació d’artistes, tant locals com internacionals:

🎶 Orquesta Basura: Arribats especialment pel Drap-Art des de la Ciutat de Mèxic, creen música de diferents colors, sabors i textures utilitzant instruments no convencionals fets amb objectes quotidians.

🪄 La Maga MC: Una ballarina argentina convertida en raper, La Maga MC fusiona ritmes com el rap, la cúmbia, afro, trip hop, funk i electrònica per crear música que us farà ballar com mai abans. 💃🕺

🌌 Ominira: Nascuts a Barcelona, Ominira és el resultat de la col·laboració entre dos ambientalistes i un enginyer de so. Han obtingut reconeixement en competicions com el Festival Brot (2017) i Bala Perduda (2019).

🎧 DJ Fonki Cheff: Amb més de dues dècades d’experiència, DJ Fonki Cheff és un mestre del vinil reciclat que us portarà en un viatge musical global, des dels sons dels anys 50 fins als ritmes del segle XXI.


Què fa que aquest esdeveniment sigui realment especial?

El cor de #DrapArt23AlGòtic és la sostenibilitat. Els artistes utilitzen el seu art per promoure la consciència ambiental i el canvi positiu. Mentre exploreu les exposicions, presenciareu la intersecció de l’art i la sostenibilitat, desafiant l’estatus quo i inspirant un món més verd i sostenible.

 

I aquí rau la millor part: l’entrada és completament GRATUÏTA tant per als concerts com per a totes les activitats i exposicions del festival! 🆓🙌

Mantingueu-vos alerta per a més informació sobre l’obertura de les exposicions, on obres d’art increïbles us esperen!

Això és més que un esdeveniment, és una celebració del poder transformador de l’art i la sostenibilitat. Compartiu aquest butlletí amb amics que compartissin la vostra passió per la creativitat i el canvi positiu. Unim-nos per crear una nit inoblidable que ens inspiri a tots! 🌟🎨🌿

 

Per a les últimes actualitzacions, seguiu-nos a les xarxes socials i mantingueu-vos connectats amb la comunitat de #DrapArt23AlGòtic.

 

Gràcies pel vostre continu suport i esperem donar-vos la benvinguda a aquesta celebració excepcional!

 

Amb compromís amb un futur sostenible,

Equip Drap-Art 23’