Back to top

Cloenda Drap-Art’21

Us convidem a celebrar amb nosaltres el tancament del Drap-Art’21!

 

La cloenda de la 25a edició del Festival Internacional d’Art Sostenible serà el dia 21 de desembre, coincidint amb el Rebirth-Day, que se celebra de la mà del projecte Terzo Paradiso de Cittadellarte – Fundació Pistoletto.

Juntament amb la Colla de Diables de Ciutat Vella es dibuixarà el símbol del Terzo Paradiso a la Plaça de la Mercè amb un dels principals elements de la natura: el foc.

Us esperem a la Plaça de la Mercè a les 18:30h, veurem néixer el símbol de la unió harmònica entre la Natura i la Tecnologia, brillant al cor del Gòtic de la mà de la bellíssima tradició catalana dels correfocs. No hi faltis! 

 

 

Però encara no acabem!

Acomiadem aquesta edició del festival amb 3 actrius, entre rialles i el ressò de la necessitat de cuidar el medi ambient.  

Després de l’esdeveniment del Terzo Paradiso, la companyia Mima Teatre presentarà la seva peça Plashtik Boom! 

De 19h a 20:30h, el Reial Cercle Artístic (C/ dels Arcs, 5) s’omplirà de música i humor, així com de valors i reflexions sobre el canvi climàtic amb aquest espectacle per a tota la família.

 

El Nadal ja ha arribat al Drap-Art!

 

Per últim, volem fer-vos saber que apliquem un 10 % de descompte en les obres seleccionades del Drap-Art’21. Aquest Nadal, adopta Art! 

Si voleu saber-ne més, poseu-vos en contacte amb info@drap-art.org.

Moltíssimes gràcies a tothom per fer possible la 25a edició del Festival Internacional d’Art Sostenible. Ha estat un orgull comptar amb vosaltres. Artistes, dissenyadors, organitzadores, comissaries, públics, col·laboradors, talleristes… sense totes vosaltres no hauria estat possible! 

 

Gràcies, i fins l’any vinent!