Back to top

Aprofita els últims dies del Drap-Art’21!

Art & Ciencia

Volem compartir amb vosaltres la programació de la Jornada d´Art i Ciència que es realitzarà aquest divendres 17 de desembre en el marc de les Jornades de recerca en aprenentatge servei (ApS) i pedagogia comunitària en art en col·laboració de la Universitat de Barcelona, amb convidats d’altres universitats, professores, artistes, acadèmics, entre altres una ponència d’Eduardo Hernández relacionant el Drap-Art amb la filosofia de Walter Benjamin, una taula rodona sobre el paper de les Illes Balears en el canvi cap a un món més sostenible, realitzada amb el suport de la Fundació Balearia.

Tenim també el plaer de presentar a Jessica Fairfax Hirst que presenta el seu audiovisual performàntic Més enllà dels binaris.

La obra col·lectiva dels estudiants de primer curs de Belles arts de la UB, Cadirem també estarà exposada del 16 al 18 de desembre a la plaça del Rei.

Pots veure la programació aquí.

 

 

Encara estic dempeus!

S’aproxima el Nadal, això implica que també s’acosta el tancament del festival.

Seguiran dempeus les instal·lacions artístiques als espais públics, a diversos llocs del Gòtic, al carrer d’en Carabassa està il·luminat per la instal·lació de Diferent Design, No Cage. Estarà exposada fins al 26 de desembre del 2021.

Al Pati Llimona podeu visitar l’obra que ACC Crew va crear durant el concert d’inauguració i el que van fer els alumnes de l’escola primària Angel Baixeras durant el taller de Grafitti.

La natura agafa forma d’objectes i es trasllada al centre de la ciutat amb les obres de Lesley Yendell: A Clean Sweep i Tea for Two, quedaran exposades fins al 6 de gener a la plaça Frederic Marés.

També seran els darrers dissabtes que estará el Mercat Drap-Art a la plaça Reial, abans que se’n vagi a hibernar fins a la primavera! Ara mateix están obertes les inscripcions per la propera temporada del 2022. Si us interessa participar escriviu un email a info@drap-art.org

 

 

Per últim, però no menys important…!

El dimarts dia 21 de desembre a les 18:30h us convoquem a la plaça de la Mercè per celebrar el Rebirth-Day en el marc del projecte el Terçer Paradís de Cittadellarte – Fundació Pistoletto en col·laboració amb la Colla de Diables de Ciutat Vella. No podria ser més adequada una data tan propera al nou any, per començar a pensar en les resolucions per l’any vinent! .

 

 

Finalment, tindrem diversió per a tota la família: el teatre infantil Mima, comptant amb les super-heroïnes de la sostenibilitat en Plashtik Boom!
El divendres 21 de desembre, de 19 a 20:30 h al Reial Cercle Artístic, un espectacle dedicat als seguidors més petits de Drap-Art.