Back to top

Dates inaugurals #DrapArt’23AlGòtic!

#Drap-Art’23AlGòtic! Del 26 d’octubre al 21 de desembre de 2023

És hora de celebrar el retorn del Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, amb els seus 27 anys de trajectòria, torna una altra edició al barri Gòtic de Barcelona!

Enguany, ens emociona anunciar l’inici d’una sèrie d’esdeveniments destacables que posen de manifest la importància de la col·laboració i el despertar de la consciència ambiental.

En aquests anys, hem après que el canvi climàtic requereix accions col·lectives i és per això que ens enorgulleix presentar un festival ple de col·laboracions locals i internacionals. Des de instal·lacions de paper reciclat fins a exposicions col·lectives en espais emblemàtics de Barcelona, el Drap-Art’23 promet inspirar a la reflexió i l’acció a favor del medi ambient i les nostres veus interiors.

Aquest any, hem presenciat una floració de l’art i la cultura a Ciutat Vella, amb galeries i espais culturals emergents que nodreixen un vibrant paisatge artístic. A més, ens il·lusiona anunciar la nostra participació en esdeveniments internacionals, incloent el Festival Cósmica a Montevideo i la Westbund Art & Design Fair a Shanghai. Aquestes col·laboracions ens permeten unir forces amb artistes i visionaris de tot el món, posant de relleu la importància d’unir-nos per a un present sostenible.

Inaugurem el festival amb tres dates i col·laboracions imperdibles:

  • Dijous 26/10 – 19h a 22h
    Inauguració amb parlaments inaugurals i DJ convidat Fonki Cheff. Drap-Art Pop Up Gallery al Carrer Ample 13, davant Plaça de la Mercè.
  • Dissabte 28/10 – 19h a 23h
    Concerts inaugurals a la Plaça del Rei. Artistes convidats: Orquesta Basura, La Maga, Ominira, DJ Fonki Cheff
  • Dimarts 31/10 – 19h a 21h
    Inauguració de l’exposició col·laborativa a Test Gallery, plaça Milans: exposen grup de Street art Pomme de Boue i Jordi Prat Pons. 20h Concert Wagner Pa & Os Parceiros, Plaça Milans.

A mesura que el festival es posa en marxa, volem retre homenatge a Víctor Nubla, un artista multifacètic, la visió del qual segueix inspirant-nos avui en dia. El seu llegat i la seva passió per l’autenticitat i la creativitat ressonen en l’essència de Drap-Art’23.

A més, estem emocionats de presentar l’exposició Naturaleses Infinites, comissariada per Betty Bigas, una exploració fascinant de la intersecció entre l’art digital i la natura, que sens dubte deixarà els nostres visitants sorpresos i reflexionant sobre la seva relació amb l’entorn.

Agraïm a tots els i les artistes i col·laboradorxs per la seva dedicació a l’art sostenible i a l’ús creatiu de materials reciclats. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta celebració de l’art i la consciència ambiental, recolzant els nostres artistes i reforçant junts el moviment cap a un món més sostenible i creatiu.

Benvinguts al Drap-Art’23, un festival dedicat a unir ments creatives amb amor per la natura!