Back to top

Drap-Art’23 s’acaba! Darreres Activitats i cloenda

Aquesta setmana Drap-Art continua amb un programa molt intens!
RebirthDay

Rebirth Day – Comissariat: Savina Tarsitano

🗓️ Data: Dijous 21 de desembre

🕕 Hora: 12:00h

📍Ubicació: Plaza de la Mercè

El 21 de desembre – durant el solstici d’hivern – Drap-Art participarà per tercera vegada al Rebirth Day, un esdeveniment mundial anual iniciat per l’artista italià Michelangelo Pistoletto i Citadellarte – Fondazione Pistoletto, el 2012, per celebrar el renaixement de la societat i la reflexió sobre la connexió i la interacció entre els humans i la natura.

Per a l’ocasió, hi haurà una actuació del Projecte Okinawa de música i dansa a la plaça de la Mercè. Després, diversos happenings i accions amb un banquet solidari per la pau mundial al que esteu tots i totes convidats!

Per a més informació sobre el Rebirth Day i el projecte del Tercer Paradís, visiteu: http://terzoparadiso.org/en/rebirth-day

I per la tarda a les 19h, per fí presentació del catàleg de Drap-Art’23 amb un vermut de nova creació….

cb_Drap Art Pop-Up_2023_8183

Pop Up Gallery de Drap-Art’23: 

L’exposició al carrer Ample 13 es prolonga fins el 7 de gener.

Qui encara no ha tingut ocasió de veure-la, ara té una última oportunitat. Cada dia d’11 a 20h estarem oberts, a excepció del 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

Aquests dies tindrem preus especials i art econòmic per regalar aquest Nadal!

Aprofiteu per fer els vostres regals i alhora donar empenta a un moviment d’artistes que volen propiciar el canvi cap a un món més sostenible i feliç.

El dia 7 de gener per la cloenda final hi haura la presentación del nou projecte de DJ Panko (ex Ojos de Brujo) “De la Huerta”, música electrònica i sons de la naturalesa i de l’hort. No t’ho perdis, ens veiem allá!