Back to top

Actualitat

Artista del mes: Miguel González, agost 2022

Per a la segona edició de l’artista del mes tindrem en exposició Miguel González, amb el seu projecte, Lámparas González.

El dia 4 d’agost a les 19.30h inaugurem l’exposició a l’espai Drap-Art on us estarem esperant amb l’artista.

Les obres romandran exposades fins al 30 de setembre, perquè també ho pugui veure qui estigui de  vacances a l’agost.

Miguel va néixer a Ginebra el 1964, però Barcelona sempre ha estat la seva ciutat. Ha participat en diverses edicions del Drap-Art, Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, l’última vegada al 25è aniversari, el 2021, on va presentar la col·lecció de làmpades, de la que algunes estaran en exposició durant el mes d’agost i setembre a l’espai Drap-Art.

González necessita crear, i ho fa amb les meves mans, des del no-res. A partir d’objectes en desús tracta d’expressar l’encant del que és simple. En lloc d’amagar les imperfeccions dels materials, en els seus llums se celebra la resiliència i l’adaptació. Advoca per una bellesa sorgida de l’incomplet, d’allò modest o “defectuós”, emfatitzant la idea del pas del temps com quelcom natural, amb la seva pròpia bellesa.

Horari d’estiu

Durant el mes d’agost la galeria estarà oberta de dilluns a divendres, de 16h a 20h.

Els dissabtes continuem estant d’11 a 22h a la plaça Reial amb el Mercat de reciclatge artístic i consum sostenible. Ara més que mai, hem de fomentar el canvi cap a un consum més sostenible i donar suport als agents del canvi.

Us esperem al nostre mercat, on coneixereu els nostres artistes!