Back to top

Lxs Artistes confinadxs ara estan a la nostra botiga online!

Benvolgudes amigues i amics de Drap-Art:
Hem destacat a les artistes confinadxs en el nostre Newsletter durant els darrers 2 mesos i ara podeu trobar el seu treball a la nostra botiga online i tenir l’oportunitat de comprar el seu treball. Podeu trobar-hi escultures, collages, pintures, a més d’altres obres d’art, disseny i artesania. Consulteu-lo aquí.
No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a shop@drap-art.org si teniu més preguntes sobre l’adquisició d’aquestes obres d’art. I tingueu sempre en compte a l’hora de comprar que teniu el poder de decidir el que voleu, un món ple de grans centres de poder explotadores i contaminants o petits tallers d’artesania i empreses familiars…
També ens agradaria informar-vos que el nostre mercat de la Plaça Reial ja gairebé ha tornat a la seva grandària normal, amb 16 expositors, passeu per aquí per veure el seu treball. i si teniu curiositat, mireu el seu treball aquí!
I finalment, no oblideu que la convocatòria d’artistes per al nostre festival continua oberta fins al 28 de setembre! Contribuïu amb el vostre treball a reflectir i cridar l’atenció sobre la preocupant situació de la pandèmia actual, la contaminació de mars i oceans, el drama de la immigració clandestina a les fronteres marítimes i en altres llocs, els efectes desastrosos dels plàstics d’un sol ús, i la necessitat urgent de reduir la generació de residus, incentivar la reutilització de recursos i proposar solucions per construir un món més sostenible, socialment equitatiu i just per a les properes generacions.
Podeu consultar les bases i completar el nostre formulari per a participar, fent clic al següent enllaç.
Gràcies!